До новин

Головні події тижня

15 лютого, 2019
Події
Головні події тижня

Інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація зібрав для вас найцікавіші новини цього тижня у сфері банкрутства.

Про мільярдні борги мережі WOG перед збанкрутілим банком «Форум»

8 лютого пройшов голландський аукціон з продажу прав вимоги банку «Форум» за двома кредитними договорами на 1,76 млрд грн (у заставі - 32 АЗС мережі WOG). Переможцем аукціону стало ТОВ «Фінансова компанія «Франк Поінт» з пропозицією 404,9 млн грн (23% від стартової ціни).

Про банкрутство єдиного в Україні фарфорового заводу

Господарський суд Донецької області порушив справу про банкрутство ТОВ «Дружківський фарфоровий завод». Ще у січні 2018 року стало відомо, що Дружківський фарфоровий завод в Донецькій області виставили на продаж, але ті торги не відбулися.

Про банк-банкрут і земелю біля Буковелі

Господарський суд Івано-Франківської області вирішив багаторічний спір за земельну ділянку площею понад 7 га неподалік курорту Буковель. Згідно з рішенням суду, Дельта Банк, який знаходиться в процедурі ліквідації, зможе відновити право власності на земельну ділянку, яка була предметом іпотеки і передана в 2014 році у власність банку за борги.

Про судову тяганину навколо Златобанку

Велика палата Верховного Суду визнала неправомірним рішення Національного банку України від 13 лютого 2015 року про віднесення ПАТ «Златобанк» до категорії неплатоспроможних. При цьому в НБУ заявили, що Рішення ВС про визнання незаконним виведення «Златобанку» з ринку порушує права вкладників банку та його кредиторів.

Про прес-конференцію ФГВФО

Станом на 14 лютого Фонд гарантування вкладів фізосіб уже на 25% виконав річний план продажів. У минулому, 2018 році Фонд продав активів на 6,3 млрд грн, що на 30% більше, ніж в 2017 році.

Коментарі
Додати коментар