До новин

Британське видання Corporate INTL обрало найкращу компанію у сфері банкрутства в Україні

09 червня, 2015
Нагороди
Британське видання Corporate INTL обрало найкращу компанію у сфері банкрутства в Україні

Кращою українською компанією в сфері банкрутства та реструктуризації заборгованості в 2015 році визнано ЮК «Алєксєєв, Боярчуков та партнери».

Британське видання Corporate INTL присвоїло нагороду в номінації «Юридична фірма року в сфері банкрутства та реструктуризації заборгованості в Україні» в рамках щорічної премії Corporate Intl Legal Awards 2015 українській Юридичній компанії «Алєксєєв, Боярчуков та партнери».

Corporate INTL Legal Awards щорічно називає кращі юридичні компанії в обраних практиках по всьому світу. Аудиторія британського видання Corporate INTL - більше 70 000 читачів в 150 країнах світу. Серед них власники бізнесу, інвестори, фінансисти, адвокати та консультанти зі світовим ім'ям.

Переможці премії у кожній номінації оголошуються за результатами незалежних редакційних досліджень. З-поміж всіх бажаючих взяти участь у премії номінаційний комітет обирає п'ять кращих компаній, після чого отримані дані претендентів ретельно вивчаються незалежними експертами. При виборі переможця вивчається тип і спектр надаваних компанією послуг, результати її роботи за останні 12 місяців, а також обов’язково враховуються відгуки клієнтів компанії, яка номінується.

Коментарі
Додати коментар