До новин

МВФ: Зустріч України з кредиторами відбудеться 30 червня

26 червня, 2015
Борги
МВФ: Зустріч України з кредиторами відбудеться 30 червня

Міжнародний валютний фонд заявляє, що 30 червня його представники проведуть у Вашингтоні (США) тристоронню зустріч з представниками України та її кредиторами.

Про це в ході брифінгу заявив директор департаменту зовнішніх зв'язків МВФ Джеррі Райс, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«МВФ візьме участь у зустрічі представників влади України та її кредиторами у вівторок, 30 червня, у Вашингтоні», - сказав він.

Райс зазначив, що в ході зустрічі обговорюватиметься реструктуризація зовнішніх боргів України та питання її боргової стійкості.

«Україна виплатила купон за єврооблігаціями, викупленими Росією. На даний момент Україна знаходиться в процесі погашення своїх боргів», - нагадав офіційний представник МВФ.

З його слів, директор-розпорядник фонду Крістін Лагард розраховує на знаходження компромісу між Україною та її кредиторами, в чому МВФ готовий активно сприяти сторонам.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, міністр фінансів України Наталія Яресько спростувала повідомлення ЗМІ, що нібито частину заборгованості України перед РФ віднесено до державного боргу.

Коментарі
Додати коментар