До новин

Фонд гарантування продовжив пошук інвесторів для виведення з ринку банку «Національний кредит»

30 червня, 2015
Ліквідація
Фонд гарантування продовжив пошук інвесторів для виведення з ринку банку «Національний кредит»

Виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб вирішила продовжити пошук потенційних інвесторів, які зможуть взяти участь у виведенні з ринку ПАТ «Банк «Національний кредит», до 8 липня 2015 року.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВФО.

«З метою розширення кола потенційних інвесторів шляхом забезпечення подачі документів до Фонду гарантування всіма зацікавленими особами, виконавча дирекція Фонду гарантування 25.06.2015 (протокол № 144/15) вирішила продовжити строк для пошуку потенційних інвесторів, які виявили намір взяти участь у виведенні з ринку публічного акціонерного товариства «Банк «Національний кредит», - йдеться у повідомленні.

Фонд гарантування пропонує потенційним інвесторам виводити банк з ринку шляхом відчуження всіх або частини активів і зобов’язань банку на користь приймаючого банку, створення та продажу інвестору перехідного банку з передачею йому активів і зобов’язань банку, або продажу банку в цілому.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, ФГВ ввів тимчасову адміністрацію в банк «Національний кредит».

Коментарі
Додати коментар