До новин

Суд почав ліквідацію Куликівської районної друкарні

29 липня, 2015
Ліквідація
Суд почав ліквідацію Куликівської районної друкарні

Господарський суд Чернігівської області 28 липня 2014 року визнав КП «Куликівська районна друкарня» банкрутом та почав щодо нього ліквідаційну процедуру.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на відповідну постанову суду у справі №927/911/15.

Ліквідатором банкрута призначений Юрій Ушач.

Граничним строком на заявлення грошових вимог кредиторів до боржника є один місяць з дня офіційного оприлюднення повідомлення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури.

«Провадження у справі про банкрутство здійснюється за спрощеним порядком, особливості застосування якого визначені ст. 95 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», - зазначено в постанові.

Нагадаємо, ліквідувати Куликівську районну друкарню ще восени минулого року вирішила Куликівська районна рада. Причиною такого рішення стала збитковість даного комунального підприємства.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, ліквідатор комунального підприємства заволодів грошима Полтавської міськради.

Коментарі
Додати коментар