До новин

За півріччя Київський метрополітен отримав більше 150 млн грн збитків

05 серпня, 2015
Збитки
За півріччя Київський метрополітен отримав більше 150 млн грн збитків

Січень-червень 2015 року КП «Київський метрополітен» закінчило зі збитком 153,8 млн грн, порівняно з 330,4 млн грн за І півріччя минулого року.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Як повідомляється, чистий дохід столичної підземки за 6 місяців 2015 року становить 609,9 млн грн - на 267,1 млн грн більше відповідного показника 2014 року.

«Ми провели оптимізацію витрат, впровадили систему електронних закупівель, був збільшений відсоток відрахувань за розміщення реклами. Крім того, відбулася зміна тарифу», - повідомив начальник КП «Київський метрополітен» Віктор Брагінський.

Як зазначається, за досить короткий час метрополітену вдалося сплатити 116 млн грн кредитних зобов'язань і 14 млн грн перед міським бюджетом. Подальша робота підприємства в цьому напрямі дозволить значно зменшити його залежність від міського бюджету, а відтак вивільнені кошти Київ зможе спрямувати на інші соціально важливі проекти для міста і киян.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Київський метрополітен минулого року збільшив збиток до 563 млн грн.

Коментарі
Додати коментар