До новин

Фонд гарантування повторно виставив на продаж свій найбільший актив

07 серпня, 2015
Ліквідація
Фонд гарантування повторно виставив на продаж свій найбільший актив

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб оголосив на 19 серпня 2015 року повторний аукціон з продажу цілісного майнового комплексу «Мокрянський гранітний кар’єр-2» (Запоріжжя). Це найбільший за вартістю об’єкт, що виставлявся на продаж Фондом до цього часу.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВФО.

Там зазначили, що на цей раз початкова ціна об’єкта знижена на 5% - до 71,496 млн грн. Сума гарантійного внеску складає 7,15 млн грн.

Аукціон буде проведений у формі електронних торгів.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, попередній аукціон з продажу цього кар’єру, проведення якого планувалось на 28 липня 2015 року, визнано таким, що не відбувся. Заявки на участь в електронних торгах подали чотири потенційних покупці, але жоден з них не сплатив гарантійного внеску, тому й не був допущений до участі в аукціоні.

«Мокрянський гранітний кар’єр-2» був власністю Актабанку, щозараз перебуваеє в процесі ліквідації. Станом на 1 січня 2013 року кар'єр мав балансові запаси родовища в об’ємі 18,967 млн куб. м. Загальна чисельність персоналу для обслуговування виробничого комплексу кар’єру становить 155 чоловік. Підприємство функціонує і є готовою діючою бізнес-структурою.

Коментарі
Додати коментар