До новин

НБУ призначив голову департаменту інспектування банків

12 серпня, 2015
Законодавство
НБУ призначив голову департаменту інспектування банків

Директором департаменту інспектування банків Національного банку України 11 серпня 2015 року призначено Тетяну Лебединець.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі регулятора.

До її обов’язків на цій посаді належатиме організація, координація та контроль інспекційних перевірок банків, розроблення та вдосконалення методичної бази інспекційних перевірок банків, а також підготовка інформації про факти, що можуть містити ознаки порушень, та її надання до правоохоронних органів.

«Ми шукали професіонала з системним мисленням, здатного виступити агентом змін та запропонувати сучасні підходи до результативного здійснення інспекційних перевірок банків. Наразі ми вітаємо на посаді керівника Департаменту інспектування банків Тетяну Лебединець і впевнені, що її досвід, знання та свіжі ідеї допоможуть підвищити ефективність цього важливого напряму роботи банківського регулятора», - зауважив перший заступник Голови Національного банку України Олександр Писарук.

За його словами, першочерговим завданням для новопризначеного керівника є зміна методології й нормативної бази проведення інспектування банків.

До призначення на цю посаду Лебединець працювала заступником голови правління державного Укргазбанку.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, НБУ пом'якшив своє ставлення до установ, які постраждали через девальвацію.

Коментарі
Додати коментар