До новин

7 бірж домовилися продавати майно ліквідованих банків на порталі UBIZ

04 вересня, 2015
Ліквідація
7 бірж домовилися продавати майно ліквідованих банків на порталі UBIZ

Сім бірж домовилися проводити торги активами неплатоспроможних банків, що ліквідуються, в режимі онлайн на спільному порталі UBIZ.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на радника директора ТОВ «Юбіз» Ірину Сербін.

За її словами, такі біржі, як «Електронні торги України», «Товарна біржа Innex», «Експертне агентство» і «Українська універсальна біржа» приєдналися до UBIZ у травні-липні цього року. «На цьому тижні, про проведення аукціонів та конкурсів на UBIZ домовилися ще три торгівельні компанії - «Юстиція», «Кепіталз прайс» і «Товарна біржа «КМФБ», - додала радник.

У «Юбіз» також зазначили, що ці біржі, у відповідності зі своїм профілем і акредитацією, будуть торгувати на UBIZ активами банків, що ліквідуються, а також їх правами вимоги за кредитними портфелями. Крім того, біржі будуть займатися добровільною реалізацією майна банків і продавати активи підприємств - банкрутів.

«Таке рішення семи окремих майданчиків ми оцінюємо як черговий крок до створення єдиного всеукраїнського електронного біржового ринку з прозорими правилами гри, стандартів і гарантій для всіх учасників», - зазначила Сербін.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, протягом поточного тижня запланований продаж активів дев’яти неплатоспроможних банків на загальну суму більше 1,69 млрд грн.

Коментарі
Додати коментар