До новин

Викуплений группою покійного Єремєєва Канівський маслосирзавод визнано банкрутом

25 вересня, 2015
Ліквідація
Викуплений группою покійного Єремєєва Канівський маслосирзавод визнано банкрутом

Канівський маслосирзавод, що минулоріч був придбаний «Західною молочною групою» Єремєєва-Івахіва, 22 вересня визнаний банкрутом і буде ліквідовано.

Про це  повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на відповідну постанову Господарського суду Черкаської області у справі № 925/1305/15.

ПАТ «Канівський маслосирзавод» раніше був активом молочної корпорації «Клуб сиру».

При цьому «Західна молочна група» (ТМ «Комо») входить до групи «Континіум», що частково належала покійному нардепу Ігорю Єремєєву, а співвласником «Континіуму» є бізнесмен Степан Івахів.

Ліквідатором майна заводу суд призначив арбітражного керуючого Петра Реверука.

Із матеріалів справи випливає, що нові власники заводу самі вирішили знищити підприємство.

«ПАТ «Канівський маслосирзавод» подано заяву про порушення провадження у справі про його банкрутство. Заява вмотивована Рішенням Загальних зборів акціонерів ПАТ «Канівський маслосирзавод» від 23 січня 2014 року ліквідувати «Канівський маслосирзавод», - йдеться впостанові.

Загальна сума заявлених грошових вимог усіх кредиторів – 24,491 млн гривень.

Цікаво, що головним кредитором заводу зазначено компанію «Монтефорте Холдинг лімітед», що зареєстрована на Віргінських островах. Згідно документів, маслосирзавод завинив офшору 23,728 млн гривень.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Сахновщинський молокозавод ліквідується через 1,5 млн грн несплачених податків.

Коментарі
Додати коментар