До новин

Банк Єфремова сховався від ліквідації за спинами терористів

28 вересня, 2015
Ліквідація
Банк Єфремова сховався від ліквідації за спинами терористів

Фонд гарантування вкладів поки що не може розпочати процедуру ліквідації ПАТ «Укркомунбанк» через те, що головний офіс фінустанови знаходиться в окупованому терористами Луганську.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВФО.

Окрім того, йдеться у повідомленні, станом на 14 вересня не встановлено місцезнаходження первинних бухгалтерських документів банку, а також серверів автоматизованої банківської системи, інших документів та технічних засобів фінансової установи.

«У зв’язку із зазначеним подати до ФГВФО інформацію про вкладників ПАТ «Укркомунбанк» (перелік вкладників, які мають право на відшкодування коштів за вкладами за рахунок Фонду) тимчасово не вбачається можливим, беручи до уваги відсутність фактичного доступу до головного офісу банку, який розташований у Луганську», - підкреслили в прес-службі.

У Фонді також нагадали, що відповідно до розпорядження Кабінету міністрів України на території Луганська органи державної влади України тимчасово не здійснюють свої повноваження.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 14 вересня 2015 року вирішив ліквідувати ПАТ «Український комунальний банк», який пов’язують із соратником Віктора Януковича Олександром Єфремовим.

Коментарі
Додати коментар