До новин

Відновлено виплати вкладникам Дельта Банку

09 жовтня, 2015
Ліквідація
Відновлено виплати вкладникам Дельта Банку

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб з 8 жовтня відновив виплати вкладникам збанкрутілого Дельта Банку через установи трьох державних банків - Ощадбанку, Укрексімбанку та Укргазбанку.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВФО.

Конкретний банк для виплат визначається індивідуально, в залежності від місця проживання вкладника.

«Вкладники у Вінницькій, Закарпатській, Кіровоградській, Рівненській, Сумській, Черкаській, Чернівецькій, Київській областях та в Києві, а також нерезиденти можуть отримати свої кошти в будь-якому відділенні Укргазбанку», - уточнили у Фонді.

Вкладники Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Луганської, Миколаївської, Херсонської, Чернігівської областей, а також Автономної республіки Крим і Севастополя можуть звернутися в Ощадбанк. А виплати вкладникам Житомирської, Івано-Франківської, Львівської, Одеської, Полтавської, Тернопільської, Харківської та Хмельницької областей проводяться через Укрексімбанк.

Також повідомляється, що після 18 листопада 2015 року вкладники, які не отримали свої кошти, зможуть це зробити на підставі індивідуального письмового звернення у Фонд гарантування до дня внесення запису про ліквідацію банку як юридичної особи в Єдиний державний реєстр юридичних осіб.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, процес ліквідації Дельта Банку триватиме два роки.

Коментарі
Додати коментар