До новин

НБУ закликає докласти максимум зусиль для отримання третього траншу від МВФ

04 листопада, 2015
Борги
НБУ закликає докласти максимум зусиль для отримання третього траншу від МВФ

30 жовтня 2015 року відбулося чергове засідання Ради з фінансової стабільності, на якій обговорювалась необхідність отримання чергового траншу МВФ для забезпечення фінансової стабільності України.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі НБУ.

«Члени Ради особливо наголосили, що співробітництво з Міжнародним Валютним Фондом та виконання умов меморандуму про співпрацю з МВФ є необхідною умовою фінансової стабільності України і що усі сторони, відповідальні за виконання програми співпраці із МВФ, мають докласти максимум зусиль задля отримання Україною третього траншу кредиту EFF. Повернення до графіку співпраці із МВФ серед іншого дозволить забезпечити відновлення резервів НБУ», - зазначили  упрес-службі.

Крім того, на заході представники НКЦПФР окреслили кроки, здійснені з метою призупинення обігу цінних паперів з ознаками фіктивності в банківському та страховому секторах. Члени Ради висловили підтримку першим крокам Комісії та погодилися об’єднати зусилля регуляторів задля повного призупинення практик обігу цінних паперів із ознаками фіктивності.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, МВФ змінить свої правила, аби не припиняти фінансування України.

 

Коментарі
Додати коментар