До новин

Ліквідатори ДАК «Автомобільні дороги України» проведуть інвентаризацію активів до 15 грудня

10 листопада, 2015
Ліквідація
Ліквідатори ДАК «Автомобільні дороги України» проведуть інвентаризацію активів до 15 грудня

Ліквідаційна комісія ВАТ «Державна акціонерна компанія «Автомобільні дороги України» розпочала інвентаризацію рухомого та нерухомого майна компанії, а також її дочірніх підприємств та їх філій.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Держагентства автомобільних доріг України («Укравтодор»).

«Щоб встановити точну кількість ліквідних і неліквідних активів, а також обсяг зобов'язань перед кредиторами всіх структурних одиниць компанії, в кожному дочірньому підприємстві та їх філіях із залученням представників місцевої влади та громадськості було створено інвентаризаційні і робочі комісії», - зазначив голова ліквідаційної комісії Тарас Сиротинський.

За його словами, протягом місяця зазначені комісії мають провести детальний опис майна із фотофіксацією всіх об'єктів, у тому числі нерухомості, одиниць автотранспорту та механізмів, а також запасів, наявних у складських приміщеннях. Матеріали інвентаризації мають бути представлені в паперовому та електронному вигляді на розгляд ліквідаційної комісії не пізніше 15 грудня.

«Результати суцільної інвентаризації дозволять зробити висновок про стан, вартість і відповідність критеріям визнання всіх наявних ресурсів компанії, а також необхідність їхньої переоцінки. Протоколи інвентаризаційних комісій і матеріали інвентаризацій стануть основою для прийняття подальших управлінських рішень, в тому числі можливості та шляхів передачі майна компанії державі в особі «Укравтодору» як єдиному акціонеру. А потім в ході децентралізації - до обласних державних адміністрацій», - наголосив Сиротинський.

Нагадаємо, 10 липня Кабінет міністрів постановив ліквідувати ДАК «Автомобільні дороги України», а пізніше «Укравтодор» оприлюднив наказ про ліквідацію ДАК «Автомобільні дороги України».

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, чиновники пояснили схему ліквідації ДАК «Автомобільні дороги України».

Коментарі
Додати коментар