До новин

Збанкрутілий Русанівський м'ясокомбінат ліквідується

17 листопада, 2015
Ліквідація
Збанкрутілий Русанівський м'ясокомбінат ліквідується

Господарський суд міста Києва 4 листопада 2015 року визнав банкрутом підприємство з іноземними інвестиціями у формі ТОВ «Русанівський м'ясокомбінат» та розпочав щодо нього ліквідаційну процедуру.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на відповідну судову постанову по справі № 49/126-б-44/565-2012.

Ліквідатором майна суд призначив Ірину Сербін.

Заявлення грошових вимог кредиторів до боржника можливе протягом двох місяців з дня офіційного оприлюднення повідомлення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури.

Як випливає із матеріалів справи, 2 вересня 2015 року відбулись загальні збори кредиторів м'ясокомбінату на якому, на підставі аудиторського висновку щодо фінансового стану боржника, яким встановлено недоцільність та неможливість подальшого виконання плану санації одноголосно було прийнято рішення про перехід до ліквідаційної процедури боржника та призначення ліквідатора.

Процедура санації підприємства була запроваджена судом ще у 2009 році. Загальна сума боргів комбінату на той час вже сягала 37,685 млн гривень.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Сумська мерія не хоче втратити бомбосховище збанкрутілого м'ясокомбінату.

 

Коментарі
Додати коментар