До новин

Хронічно збитковий «Нафтогаз» витратить гроші на PR-кампанію в іноземних ЗМІ

17 листопада, 2015
Збитки
Хронічно збитковий «Нафтогаз» витратить гроші на PR-кампанію в іноземних ЗМІ

НАК «Нафтогаз України», що потерпає від боргів, оголосив тендер на надання послуг PR-агентств для просування компанії в європейських та американських ЗМІ.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на заяву «Нафтогазу».

«Група потребує підтримки у створенні міцних відносин зі ЗМІ, професійним співтовариством, представниками урядів та інших зацікавлених сторін у ЄС, США та інших країнах, що представляють інтерес», - заявлють в компанії.

За умовами конкурсу, завданнями для агентства, будуть: розробка комунікаційної програми «Нафтогазу»; складання і поширення заяв компанії у ЗМІ, інтерв'ю, зустрічі з експертами; організація зустрічей з держчиновниками у країнах, що представляють інтерес для компанії; редагування змісту веб-сайту «Нафтогазу», річні звіти та корпоративні презентації.

Для досягнення успіху в конкурсі кандидат повинен продемонструвати значний досвід роботи з нафтовими і газовими компаніями в ЄС. Кандидат, як очікується, матиме представництва в Брюсселі, Берліні, Вашингтоні, зазначають у НАК «Нафтогаз України», якій «світить» 6 млрд грн збитку в 2015 році.

«Нафтогаз» не розглядатиме агентства, які представляють або представляли російські державні енергетичні компанії або уряд Російської Федерації», - наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, Яценюк звинуватив Тимошенко в доведенні «Нафтогазу» до банкрутства.

Коментарі
Додати коментар