До новин

Гонтарева провела зустріч з новообраними членами НАБУ

18 листопада, 2015
Законодавство
Гонтарева провела зустріч з новообраними членами НАБУ

У Національному банку України відбулася зустріч нещодавно обраного нового складу ради Незалежної асоціації банків України (НАБУ) з Головою НБУ Валерією Гонтаревою.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі регулятора.

Гонтарева привітала обрання нового складу ради НАБУ.

«Ми раді продовжити співпрацю з новим складом ради НАБУ, ми вже заклали для цього гарний фундамент. Хотілося б, щоб наш діалог і надалі залишався високопрофесійним та конструктивним», - зазначила очільниця НБУ

На думку першого заступника голови НБУ Олександра Писарука, у НАБУ є гарна можливість і надалі бути об’єднувачем банківської спільноти. Він зауважив, що в цьому сенсі дуже важливо напрацьовувати спільну позицію всередині самої асоціації.

Зі свого боку голова ради НАБУ Роман Шпек подякував керівництву Національного банку за готовність до конструктивного діалогу та зауважив, що Незалежна асоціація банків України якісно змінила склад Ради. До новообраного складу ради увійшли представники всіх груп банків за розміром активів. За його словами, це люди, яким довіряє банківська спільнота. Він також зазначив, що Національний банк може розраховувати на об'єктивну думку НАБУ щодо вирішення актуальних питань у фінансовій сфері.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Гонтарева доповість ГПУ про банкірів, чиї фінустанови стали банкрутами.

Коментарі
Додати коментар