До новин

Суд почав ліквідацію Кременчуцького автоскладального заводу

24 листопада, 2015
Ліквідація
Суд почав ліквідацію Кременчуцького автоскладального заводу

Господарський суд Полтавської області 6 жовтня 2015 року визнав банкрутом і почав процедуру ліквідації Кременчуцького автоскладального заводу, що до кризи був одним із чотирьох основних автовиробників України.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на відповідну судову постанову по справі № 917/1975/15.

«28 травня 2015 року учасниками ТОВ «ВО "Кременчуцький автоскладальний завод» було прийнято рішення про припинення діяльності товариства шляхом його ліквідації, головою ліквідаційної комісії обрано Тищенко Оксану Іванівну, протокол загальних зборів учасників №1 від 28 травня 2015 року», - зазначено в матеріалах справи.

За даними інвентаризації у товариства: грошові кошти в касі підприємства та на розрахункових рахунках  - відсутні; капітальні інвестиції складають 39,368 млн гривень; нематеріальні активи – 25,295 тис. гривень.; товари – 47,85 млн гривнень.

Ліквідатором збанкрутілого заводу суд призначив ОксануТищенко.

Засідання суду з приводу затвердження реєстру вимог кредиторів відбудеться 15 грудня 2015 року.

Нагадаємо, КрАСЗ спеціалізувався на великовузловому складанні автомобілів, виконанні передпродажної підготовки, гарантійного та післягарантійного обслуговування автомобілів. Улітку 2014 року він припинив збірку автомобілів Geely у зв'язку з економічною недоцільністю. На заводі також здійснювали переобладнання російських автобусів ПАЗ.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, компанія «Богдан Моторс» відзвітувала про фінансовий результат за 9 місяців.

Коментарі
Додати коментар