До новин

Компанія «Мілкіленд» втратила 58% виручки й наростила борги

25 листопада, 2015
Збитки
Компанія «Мілкіленд» втратила 58% виручки й наростила борги

Виручка «Мілкіленду» за 3 квартали 2015 року в Україні впала на 58% - до 46,9 млн євро.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Агравері»

«Мілкіленд» показав очікувано слабкі результати за результатами роботи за три квартали. Зокрема, 35% падіння виручки, до 146,2 млн євро. Його основні регіональні підрозділи показали значне зниження продажів, які компанія пояснює девальвацією гривні. Зокрема, продажі в Україні впали на 58%, до 46,9 млн євро, а в Росії - на 17%, до 86,2 млн євро. Втім, російський підрозділ «Мілкіленду» працює  набагато краще в натуральному вираженні. В результаті цього - зростання EBITDA російських активів на 13%, до 8,0 млн євро. Загальний показник EBITDA компанії впав на 48% рік до року, до 9,5 млн євро, в той час як чистий збиток зріс на 9%, до 38,1 млн євро.

Загальний борг «Мілкіленду» збільшився з початку року на 4%, до 105, 6 млн євро..

Наразі компанія проводить перемовини з кредиторами, оскільки порушила правила погашення синдикованого кредиту. «Мілкіленд» готує бізнес-аналіз та огляд короткострокового прогнозу ліквідності. Ці документи повинні бути завершені до кінця листопада. На підставі цих документів, компанія збирається досягти угоди про реструктуризацію боргу з банками до кінця 2015 року.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Молочна група з активами в Україні, РФ та Польщі «Мілкіленд» завершила перший квартал 2015 року з чистим збитком 35 млн євро.

Коментарі
Додати коментар