До новин

Український стартап, що розробляє рій дронів, залучив майже три мільйони доларів інвестицій

18 вересня, 2024
Новини
Український стартап, що розробляє рій дронів, залучив майже три мільйони доларів інвестицій

Український Swarmer закрив раунд інвестицій на 2,7 млн дол для розробки координованого роя дронів.

Про це повідомляється в пресрелізі компанії.

Український оборонний стартап Swarmer, який спеціалізується на автоматизованих рішеннях для координованих груп дронів, оголосив про успішне завершення раунду початкового фінансування в розмірі 2,7 млн дол. 

Повідомляється, що цей раунд фінансування очолила американська оборонна технологічна компанія RG.AI, за активної участі Radius Capital, відомої інвестиціями в технології у галузі аерокосмічних технологій; Green Flag Ventures, венчурного фонду, що зосереджується на компаніях, які займаються штучним інтелектом та кібербезпекою; а також D3, провідного венчурного фонду для мілтек стартапів в Україні, який підтримує Swarmer з моменту заснування у 2023 році.

У Swarmer розповідають, що технологію вже використовують бойові підрозділи ЗСУ. Надалі, розробка буде масштабуватись для впровадження в оборонні стратегії демократичних країн по всьому світу.

Це має стати першою платформою, розробленою спеціально для максимальної реалізації можливостей продуктів Swarmer, таких як Trident OS та STYX AI, кожна з яких була перевірена в понад 10 тис місіях у змодельованому середовищі й на полі бою.

Коментарі
Додати коментар