До новин

Фонд гарантування почав виплати вкладникам банку Януковича-молодшого

28 грудня, 2015
Ліквідація
Фонд гарантування почав виплати вкладникам банку Януковича-молодшого

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 25 грудня розпочав виплати коштів вкладникам ПАТ «Всеукраїнський банк розвитку» (ВБР) старшого сина екс-президента України Олександра Януковича.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВФО.

Там пояснили, що відшкодування почались у зв’язку з прийняттям виконавчою дирекцією фонду рішення від 22 грудня про початок процедури ліквідації ПАТ «ВБР».

Для отримання коштів вкладники «ВБР» з 25 грудня поточного року до 5 лютого 2016 р. включно можуть звертатись до установ банку-агенту фонду ПАТ «УКРСОЦБАНК».

Відшкодування вкладникам ПАТ «ВБР», які з будь-яких причин не звернуться до банку-агенту Фонду в період з 25 грудня 2015 р. до 05 лютого 2016 р., здійснюватимуться за результатами розгляду їх індивідуальних письмових звернень на адресу Фонду до дня внесення запису про ліквідацію банку як юридичної особи до Єдиного державного реєстру юридичних осіб.

Виплати відшкодувань вкладникам здійснюватимуться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Національний банк України 21 грудня 2015 року за пропозицією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийняв постанову № 914 про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ «Всеукраїнський банк розвитку» (ВБР).

Коментарі
Додати коментар