До новин

Виробника вина «Овідіополь» визнано банкрутом і буде ліквідовано

26 січня, 2016
Ліквідація
Виробника вина «Овідіополь» визнано банкрутом і буде ліквідовано

Господарський суд Одеської області 19 січня 2016 року визнав банкрутом ТОВ «АП Овідіопольвино» та розпочав щодо нього ліквідаційну процедуру.

Про це йдеться у відповідній постанові суду у справі № 916/4721/15, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Як випливає з матеріалів справи, 11 серпня 2015 року відбулись загальні збори учасників товариства, на яких було вирішено припинити діяльність ТОВ «АП Овідіопольвино»

30 листопада 2015 року заяву товариства про порушення справи про банкрутство було прийнято до розгляду та призначено її розгляд в засіданні суду.

Заявником було надано суду проміжний ліквідаційний баланс товариства станом на 24 листопада 2015 року, а також довідку про закриття рахунків в банку та лист ДПІ в Овідіопольському районі ГУ ДФС в Одеській області згідно якого повідомлено, що реєстрація платника податку була анульована 22 вересня 2015 року.

Ліквідатором майна «АП Овідіопольвино» призначено Валентину Баланюк.

Заявлення грошових вимог кредиторів до боржника приймаються протягом місяця з дня оприлюднення повідомлення про визнання товариства банкрутом.

Нагадаємо, восени 2014 року фахівці Департаменту правової та законопроектної роботи Міністерства аграрної політики та продовольства України заявляли, що відстояли припинення орендних відносин на користь держави щодо майнового комплексу державного малого підприємства «Овідіопольский винзавод». Тоді зазначалося, що підприємство було передано в оренду ТОВ «АП Овідіопольвино» Фондом державного майна України в Одеській області ще 30 травня 2003 року. Термін дії договору оренди закінчився 30 травня 2014 року. Мінагрополітики України неодноразово повідомляло регіональне відділення Фонду державного майна України та орендатора, що не бажає продовжувати термін дії договору оренди, тому що отримує після орендних відносин повністю знищені підприємства. Крім того, Мінагрополітики зазначало про те, що планує використовувати вказане майно для потреб держави.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, на Тернопільщині через борги перед банком ліквідується горілчаний завод.

Коментарі
Додати коментар