До новин

МВФ попередив Україну про замороження співпраці

11 лютого, 2016
Борги
МВФ попередив Україну про замороження співпраці

Міжнародному валютному фонду складно продовжувати співпрацю з Україною за програмою розширеного фінансування EFF без належної боротьби з корупцією всередені країни, заявила директор-розпорядник Фонду Крістін Лагард.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на заяву Лагард, що опублікована на сайті МВФ.

«Я занепокоєна тим повільним прогресом, що його демонструє Україна у поліпшенні державного управління, у боротьбі з корупцією та у зменшенні впливу корисливих інтересів на політику. За відсутності помітних зусиль надати новий поштовх реформам в управлінні державою та боротьбі з корупцією, складно уявити, що підтримувана МВФ програма триватиме і надалі і буде успішною. Україна ризикує повернутися до практики невдалих економічних кроків, яких і так вистачало в її недавній історії. Життєво важливо, щоби нині дії лідерів України повернули державу на обнадійливу дорогу реформ», - сказала Лагард.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Яресько прогнозує паузу в кредитуванні МВФ у разі зміни уряду.

Коментарі
Додати коментар