До новин

Суд почав ліквідацію «Першої незалежної біржі» Курченка

01 березня, 2016
Ліквідація
Суд почав ліквідацію «Першої незалежної біржі» Курченка

Господарський суд Києва 14 січня 2016 року визнав товарну біржу «Перша незалежна біржа» Сергія Курченка банкрутом і відкрив щодо неї ліквідаційну процедуру.

Про це йдеться у відповідній судовій постанові по справі № 910/26425/15, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Ухвалою госпсуду від 10 грудня 2015 року було затверджено реєстр вимог кредиторів на загальну суму 2,85 млн гривень.

Як вбачається з матеріалів справи, 5 січня 2016 року комітетом кредиторів прийнято рішення про визнання боржника банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури.

«Призначити ліквідатором банкрута арбітражного керуючого Ковіну Світлану Іллівну», - йдеться у постанові.

Граничний строк на заявлення грошових вимог кредиторів до боржника: протягом двох місяців з дня офіційного оприлюднення повідомлення про визнання боржника банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури.

Нагадаємо, в червні 2013 року Міненергоза підсумками конкурсу обрало «Першу незалежну біржу» для організації та проведення аукціонів з продажу нафти, газового конденсату та скрапленого газу українського видобутку.

З березня 2014 року торги енергоресурсами на «ПНБ» не проводилися.

«Перша незалежна біржа» контролювалася групою «ВЕТЕК» Сергія Курченко.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, банкрутство «Першої незалежної біржі» ініційовано «Чернігівнафтогазом», що є дочірнім підприємством «Укрнафти».

Коментарі
Додати коментар