До новин

ВСУ відновив процес ліквідації «Азмолу»

02 березня, 2016
Ліквідація
ВСУ відновив процес ліквідації «Азмолу»

Верховний суд України 10 лютого 2016 року прийняв рішення про відновлення процедури ліквідації бердянського державного заводу «Азмол», рішення остаточне і оскарженню не підлягає.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Укррудпром».

Таким чином, Верховний суд України своїм рішенням підтвердив, що спроби реанімувати завод як державне підприємство вивилися фікцією. Насправді завод лише нарощував борги перед державою, містом і своїми працівниками.

Лише за другу половину 2015 року борги підприємства збільшилися на 7 мільйонів гривень. Той факт, що без багатомільйонних інвестицій відродити «Азмол» неможливо, став очевидним для усіх сторін судового процесу: як для ФДМУ так і для комітету кредиторів.

Верховний суд України своїм рішенням визначив і терміни ліквідації - не більше року. Тобто, максимум, до 10 лютого 2017 року державний завод повинен бути виставлений як цілісний майновий комплекс на продаж через відкритий аукціон.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у Бердянську базу відпочинку держпідприємства «Азмол» продають з молотка.

Коментарі
Додати коментар