До новин

«Рівнегаз» у 2015 році отримав 83 млн грн збитків

13 квітня, 2016
Збитки
«Рівнегаз» у 2015 році отримав 83 млн грн збитків

На чергових зборах акціонерів ПАТ «Рівнегаз», що відбулись 8 квітня 2016 року, було затверджено річний звіт і баланс компанії за минулий рік, згідно яких збиток підприємства склав 83,4 млн гривень.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на заяву прес-служби компанії.

На думку акціонерів, в умовах скорочення споживання газу і зростання цін на нього, необхідно сконцентруватися на встановлення лічильників і покращенні систем обліку.

У 2015 році чистий збиток компанії склав 83,4 млн гривень. За даними прес-служби, головною причиною збитковості компанії стало падіння обсягів транспортування газу, яке спостерігається в Рівненській області протягом останніх років. Минулого року компанія транспортувала споживачам 448 млн кубометрів газу, що на 19% менше, ніж у 2014 році.

Зменшення обсягів розподілу природного газу призвело до недоотримання «Рівнегазом» в 2015 році близько 61 млн грн тарифних надходжень.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, через зменшення обсягів споживання газу населенням, «Житомиргаз» та «Вінницягаз» минулого року також отримали багатомільйонні збитки.

Коментарі
Додати коментар