До новин

Держава продає відпочинковий комплекс збанкрутілого Енергобанку

13 травня, 2016
Ліквідація
Держава продає відпочинковий комплекс збанкрутілого Енергобанку

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж оздоровчо-відпочинковий комплекс у Татарові Івано-Франківської області. Цей актив знаходиться на балансі «Енергобанку», який проходить процедуру ліквідації.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ФГВ.

Об’єкт знаходиться в центрі гірського курорту Татарів в долині річки Прут біля підніжжя гори Хом'як на території Українських Карпат.

У лот включені земельні ділянки 0,68 га та діючий оздоровчо-відпочинковий комплекс зданий в експлуатацію у 2007 році площею 1394,7 м2, в т.ч. нежитлові приміщення гаражу – 148,6 м2. На території розташовані шість дерев'яних (смерека) двоповерхових котеджів, в яких одночасно можуть перебувати до 90 осіб та просторий ресторан-колиба.

Початкова ціна лоту – 20,03 млн гривень.

Організатор торгів - Українська універсальна товарна біржа. На її електронному майданчику 14 червня 2016 року з 9.00 до 12.00 відбудеться аукціон з продажу цього об’єкта. Подати заяву на участь у ньому та сплатити реєстраційний внесок необхідно до 9 червня 2016 року.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, люксовий пасажирський теплохід із застави збанкрутілого Енергобанку пустять з молотка.

Коментарі
Додати коментар