До новин

За кілька днів відбудеться нарада з реструктуризації «Нафтогазу»

13 травня, 2016
Законодавство
За кілька днів відбудеться нарада з реструктуризації «Нафтогазу»

Міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик анонсував проведення великої наради щодо реструктуризації корпоративного управління НАК «Нафтогаз України» з представниками Секретаріату Енергетичного співтовариства, Міністерства і НАК «Нафтогаз України» у наступний понеділок, 16 травня.

Про це міністр повідомив в ході зустрічі з представниками громадських об'єднань, благодійних організацій і профспілок, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Виконуючи умови третього енергетичного пакета, ми йшли трьома різними шляхами: Міністерство палива та енергетики напрацьовувало свою модель реструктуризації НАК «Нафтогаз України», НАК «Нафтогаз України» розробляв свою модель реструктуризації, Міністерство економіки - свою модель. Шостого травня ми отримали від наших європейських партнерів побажання щодо реструктуризації. Повинен повідомити, що в понеділок у нас відбудеться велика нарада саме цих трьох суб'єктів діяльності, які повинні сформулювати остаточну модель анбандлинга (розділу) НАК «Нафтогаз України», - сказав міністр.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, «Нафтогаз» позивається до РФ через втрати, понесені внаслідок окупації Криму.

Коментарі
Додати коментар