До новин

В АПУ привітали реформу системи виконання судових рішень

06 червня, 2016
Законодавство
В АПУ привітали реформу системи виконання судових рішень

Член правління Асоціації правників України Юліан Хорунжий вважає, що ухвалені Верховною Радою 2 червня зміни у систему виконання судових рішень зроблять її нарешті дієвою.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі АПУ.

«Вітаю всіх, хто працював та «дотиснув» реформу системи виконання судових рішень. Але це лише початок складного шляху впровадження цих законів в життя. Головне на цій стадії - не спотворити цілі та ідеї цієї реформи, щоб не залишити критикам ні найменших підстав для піару. Відтепер судові рішення в Україні нарешті стануть обов’язковими до виконання!" – радіє фахівець.

Хорунжий подякував колегам – народному депутату України Руслану Сидоровичу, заступнику міністра юстиції України Сергію Шкляру, заступнику Глави Адміністрації Президента України Олексію Філатову, які відстоювали реформу. Окрему вдячність він висловив безпосереднім розробникам проектів – команді Комітету АПУ з конкурсного права та Центру комерційного права: Ігорю Алексєєву, Дмитру Сторожуку, Ірині Мостовій, Ігорю Ніколаєнко, Костянтину Красовському та багатьом іншим, а також всьому колективу Ario Law Firm за підтримку в проведенні цієї реформи.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Верховна Рада України 2 червня ухвалила два закони - №2507а «Про виконавче провадження» та №2506а «Про органи та осіб, які здійснюють примусове виконання судових рішень і рішень інших органів».

Коментарі
Додати коментар