До новин

У «Київенерго» розповіли, до чого призведе арешт рахунків компанії

09 червня, 2016
Борги
У «Київенерго» розповіли, до чого призведе арешт рахунків компанії

Столична компанія ПАТ «Київенерго» попереджає про загрозу зупинки ремонтів та підготовки до зими через два тижні через арешт всіх рахунків компанії Державною виконавчою службою.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі «Київенерго».

«Київенерго» буде змушене зупинити роботи по ліквідації пошкоджень, підготовці теплового і електричного господарства столиці до опалювального сезону після того, як закінчиться аварійний запас матеріалів і запчастин. За оцінками компанії, їх вистачить в середньому на два тижні», - йдеться в повідомленні енергокомпанії.

У прес-службі нагадують, що за позовами «Нафтогазу», ГІС заблокувала всі рахунки «Київенерго» включно із зарплатним.

«Це призвело до повного блокування господарської діяльності «Київенерго», компанія змушена буде припинити реконструкцію, капітальні та поточні ремонти тепло - і електромереж, теплоджерел та електричних підстанцій, випробування тепломереж, реалізацію програми зі встановлення будинкових лічильників тепла», - застерігають у «Київенерго».

У прес-службі додали, що станом на сьогодні, «Київенерго» виконала близько 30% запланованих ремонтних робіт по тепловому господарству. Зокрема, проведені гідравлічні випробування близько 50% столичних тепломереж, за їх результатами виявлено і ліквідовано 615 пошкоджень. Програма встановлення будинкових лічильників тепла на поточний рік виконано на 56% - встановлено 1450 лічильників з 2570 запланованих.

За даними компанії, в електричному господарстві на сьогодні виконано близько третини запланованих ремонтних робіт – відремонтовано 40 км повітряних ЛЕП, 200 трансформаторних підстанцій і розподільчих пунктів, відновлено понад 650 кабельних ліній.

Нагадаємо, арешт рахунків торкнувся 104 підприємств теплокомуненерго (ТКЕ).

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, суд арештував рахунки «Київенерго» через борги перед «Нафтогазом».
Коментарі
Додати коментар