До новин

«СЕТАМ» запрошує агентів з продажу майна

10 червня, 2016
Ліквідація
«СЕТАМ» запрошує агентів з продажу майна

Державне підприємство «СЕТАМ» запрошує компанії, що спеціалізуються на продажу майна, підключитися до торгів арештованим майном та майном банків-банкрутів.

Про це розповів на прес-конференції генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов, передає кореспондент інформаційного порталу Банкрутство & Ліквідація.

«Кількість агентів не обмежена. Ми із задоволенням приймемо всіх, хто відповідає вимогам», - сказав він.

За словами Вишньова, агенти повинні відповідати певним критеріям: мати прозору структуру власників, не мати серед своїх бенефіціарів представників країни-агресора, не перебувати в процедурі банкрутства і не мати податкових боргів.

Гендиректор зазначив, що в квітні «СЕТАМ» підписав з Союзом бірж України меморандум про співпрацю, який передбачає залучення бірж до продажу майна разом із ДП «СЕТАМ».

Нагадаємо, держпідприємство «СЕТАМ» з жовтня 2015 року є адміністратором системи електронних торгів арештованим майном. За цей час підприємство продало активів на 785 млн грн. З грудня 2015 року «СЕТАМ» акредитований у Фонді гарантування вкладів фізичних осіб для продажу активів неплатоспроможних банків. У період з 1 березня до 31 травня через платформу «СЕТАМ» продано активів неплатоспроможних банків на 108 млн грн.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, вчора держпідприємство "СЕТАМ" вперше презентувало Агентську програму, яка повинна забезпечити можливість комерційним біржам долучатися до торгів на СЕТАМ.

 

Коментарі
Додати коментар