До новин

Птахофабрику "Курганський бройлер" ліквідують

10 квітня, 2015
Ліквідація
Птахофабрику "Курганський бройлер" ліквідують

Падіння в Харківській області на 30% поголів'я птиці пов'язано з ліквідацією птахофабрики "Курганський бройлер" і зупинкою Богодухівської птахофабрики.

Про це повідомив заступник голови ХОДА Марк Беккер, передає інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація з посиланням на  dozor.kharkov.ua.

Він зазначив, що "Курганський бройлер" буде ліквідовано, займатися санацією підприємства його власники не захотіли.

Подальшу долю майна фабрики вирішить суд, який і займеться банкрутством підприємства.

Варто відзначити, що через проблеми "Курганського бройлера" були проблеми з водопостачанням у мешканців села П'ятигірське Балаклійського району.

Також є проблеми і у Богодухівської птахофабрики.

За словами Беккера, за перші два місяці року в області виробили 144 млн. штук яєць, порівняно з аналогічним періодом минулого року обсяги виробництва зменшилися на 19,6%.

"Єдиною об'єктивною причиною такого зменшення є зупинка виробничої діяльності одного з найбільших виробників яєць в області — ТОВ ТД «Богодухівська птахофабрика» Дергачівського району, питома вага якого в загальному обсязі виробництва по сільськогосподарських підприємствах становив близько 30%. З минулого року підприємство знаходиться в режимі ветеринарної санації і до цих пір ще не відновило виробничу діяльність", — пояснив Марк Беккер.

Коментарі
Додати коментар