До новин

У Черкаській області визнали банкрутом приладобудівний завод

10 квітня, 2015
Ліквідація
У Черкаській області визнали банкрутом приладобудівний завод

Державне підприємство "Приладобудівний завод "Райдуга", що в місті Сміла Черкаської області, постановою Господарського суду Черкаської області від 25 березня 2015 року визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру строком на 12 місяців.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на черкаське видання "Прочерк".

Ліквідатором банкрута призначено арбітражного керуючого Володимира Новосельцева, якого зобов'язали зробити наступне:

- вжити заходів до виявлення і витребування документації і майна банкрута;

- щомісячно надавати суду інформацію про хід ліквідаційної процедури з наданням відповідних доказів, що підтверджують цю інформацію;

- не пізніше 12 місяців з дня винесення цієї постанови подати суду повний звіт про проведення ліквідаційної процедури (із зазначенням дій, фактів, доказів), а також у разі її завершення – ліквідаційний баланс.

Суд ухвалив скасувати арешт на майно та кошти на рахунках боржника та інші заборони на майно боржника, накладені ухвалою суду від 24 листопада 2008 року, чи будь-які інші обмеження щодо розпорядження майном цього боржника.

Також потрібно припинити повноваження органів управління банкрута щодо управління банкрутом та розпорядження його майном, а також повноваження власника (власників) майна банкрута. Посадовим особам банкрута протягом п'ятнадцяти днів з дня призначення ліквідатора передати бухгалтерську та іншу документацію банкрута, печатки і штампи, матеріальні та інші цінності банкрута ліквідатору.

Постанова суду набрала законної сили, однак може бути оскаржена до Київського апеляційного господарського суду.

Коментарі
Додати коментар