До новин

Продажі через «СЕТАМ» сягнули мільярду гривень

07 липня, 2016
Ліквідація
Продажі через «СЕТАМ» сягнули мільярду гривень

За вісім місяців роботи - з листопада 2015 по червень 2016 року - через систему електронних торгів Державного підприємства «СЕТАМ» вдалося реалізувати арештованого майна та активів неплатоспроможних банків на загальну суму понад 1 млрд гривень.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі компанії.

За її даними, у цей період спостерігалося збільшення ціни лотів у ході аукціонних торгів. Наприклад, розглядаючи нерухомість, ціна вище стартової піднялася на 12%, а це додаткові 68 млн грн. Також гарно продавалася електроніка. Збільшення ціни продажів за вісім місяців склало 47%.

Крім того, кажуть у прес-службі, збільшується і кількість учасників на торгах. Все більше фізичних осіб та представників бізнесу обирають електронний ресурс СЕТАМ для придбання майна.

«У свою чергу ДП «СЕТАМ» не зупиняється на досягнутому, вдало поєднуючи місію реалізації державної політики у сфері організації примусового виконання рішень та гнучкий розвиток в умовах, що диктує ринок», - йдеться у повідомленні.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, 22 червня президент Конфедерації будівельників України Лев Парцхаладзе та т.в.о. генерального директора ДП «СЕТАМ» Микола Писанчин підписали Меморандум про співпрацю. В рамках Меморандуму «СЕТАМ» надаватиме членам Конфедерації адміністративні послуги, пов'язані з державною реєстрацією речових прав на нерухоме майно.

Коментарі
Додати коментар