До новин

У «Київенерго» розповіли, хто і скільки їм винен

13 липня, 2016
Борги
У «Київенерго» розповіли, хто і скільки їм винен

Заборгованість споживачів столиці за використану електричну енергію перед ПАТ «Київенерго» протягом першого півріччя 2016 року зросла на 268,9 млн грн і станом на 1 липня поточного року перевищила 894,6 млн грн.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі компанії.

Як зазначається, при цьому лише за червень зростання боргу становило майже 44,1 млн грн.

«Протягом півріччя найбільший приріст заборгованості за електроенергію перед компанією продемонстрували підприємства життєзабезпечення міста комунальної форми власності, а також підприємства та організації, які фінансуються з державного та міського бюджетів. Сумарно заборгованість цих споживачів збільшилась майже на 220 млн грн й досягла майже 437 млн грн, у тому числі борг «АК «Київводоканал» з початку року зріс на 175,4 млн грн та сягнув 344,5 млн грн», - йдеться у повідомленні.

Населення Києва протягом першого півріччя 2016 року збільшило заборгованість за спожиту електричну енергію перед компанією на 25,5 млн грн, до 223,7 млн грн.

Збільшення заборгованості відбулося по всіх районах столиці.

Споживачі Дарницького, Солом’янського та Святошинського районів залишаються найбільшими боржниками за електроенергію, їхня заборгованість станом на 1 липня становила 32,79 млн грн, 25,87 млн грн та 24,85 млн грн відповідно.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, суд арештував рахунки «Київенерго» через борги.

Коментарі
Додати коментар