До новин

«Ельдорадо» через борг в $1 млрд може перейти під контроль кредиторів, - журналіст

05 серпня, 2016
Борги
«Ельдорадо» через борг в $1 млрд може перейти під контроль кредиторів, - журналіст

Торгівельна мережа з продажу побутової техніки «Ельдорадо», що накопичила мільярд доларів боргу, може перейти під контроль кредиторів.

Про це з посиланням на свої джерела заявив журналіст Олександр Дубинський, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

«Бізнесмен Віктор Поліщук слідом за банком «Михайлівський» може втратити і мережу з продажу побутової техніки «Ельдорадо», - написав він.

Дубинський розповів, що фінансисти мережі-конкурента «Фокстрот» вдень і вночі проводять аудит фінансові та господарські дані «Ельдорадо».

«Пан Поліщук заборгував комерційним банкам (зокрема, Ощадбанку) більше мільярда доларів, які віддає насилу. І його конкуренти з «Фокстроту» шукають зручний момент, щоб через контроль над кредиторською заборгованістю «Ельдорадо» отримати контроль над всією мережею. Конкретно в «Фокстроті» цим займаються Геннадій Молдавський і Василь Перепелиця», - додав подробиці журналіст.

Але найцікавіше в цьому - персона людини, який «злив» фокстротовцам всю таємницю «Ельдорадо». Як стверджують ті ж джерела, інформацію їм передав якийсь Ігор Дорошенко. Дорошенко раніше працював головою правління банку Поліщука «Михайлівський» - який обслуговував «Ельдорадо» і, відповідно, мав доступ до всіх даних.

«Кажуть, після того, як він «поклав» банк «Михайлівський» щоб вивести з нього кредитний портфель «Ельдорадо» на користь «Платинум Банку» він отримав там (в компанії «Фагор», куди перейшли кредити) частку. Напевно, розраховує на частку і в «Ельдорадо»?», - резюмує Дубинський.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, у ФГВ розповіли про фінансові схеми в банку «Михайлівський».

Коментарі
Додати коментар