До новин

Почалась ліквідація збанкрутілого Коломийського м’ясокомбінату

08 серпня, 2016
Ліквідація
Почалась ліквідація збанкрутілого Коломийського м’ясокомбінату

Господарський суд Івано-Франківської області 21 липня визнав банкрутом й відкрив ліквідаційно процедуру стосовно ВАТ «Коломийський м’ясо комбінат».

Про це йдеться у відповідній судовій постанові у справі № 909/942/15, повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Ліквідатором підприємства суд призначив арбітражну керуючу Надію Вознякевич.

Граничний строк на заявлення грошових вимог кредиторів до боржника – два місяці з дня офійного оприлюднення повідомлення про визнання банкрутом і відкриття ліквідаційної процедури.

Провадження у справі про банкрутство м'ясокомбінату було порушено ухвалою господарського суду Івано-Франківської області 23 жовтня минулого року за позовом податкової та пенсійного фонду.

«4 березня 2016 року суд затвердив реєстр вимог кредиторів підприємства в наступній редакції: вимоги - Коломийської об'єднаної податкової інспекції ГУ ДФС в Івано-Франківській області в сумі 204729,19 грн - основного боргу віднести до третьої черги, вимоги в сумі 5343,96 грн - неустойки віднести до шостої черги; вимоги - УПФУ в м. Коломиї та Коломийському районі в сумі 369412,44грн. - віднести до другої черги, вимоги в сумі 5636,98 грн - неустойки віднести до шостої черги, 2436 грн - судового збору віднести до першої черги; вимоги - ПАТ «Дельта-Банк» в сумі 2436 грн - судового збору віднести до першої черги; вимоги ТОВ «Факторингова компанія «Вектор Плюс» в сумі 2436 грн - судового збору віднести до першої черги», - йдеться в матеріалах справи.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Русанівський м'ясокомбінат ліквідується.

Коментарі
Додати коментар