До новин

Подовжені терміни ліквідації п’яти банків

26 серпня, 2016
Ліквідація
Подовжені терміни ліквідації п’яти банків

Фонд гарантування вкладів фізосіб продовжив термін ліквідації п’яти банків.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду.

Так, продовжено ліквідацію ПАТ «ЧБРР» два роки до 3 вересня 2018 року включно. Відповідно продовжено повноваження ліквідатора «ЧБРР» андрія Матвієнка.

Ліквідація ПАТ «УПБ» продовжена на один рік до 30 серпня 2017 року включно, також продовжені повноваження ліквідатора «УПБ» Любові Пантіної на аналогічний період.

«Виконавча дирекція ФГВФО прийняла рішення від 18 серпня 2016 р. № 1553 відповідно до якого продовжено строки здійснення процедури ліквідації ПАТ Банк «Морський» на два роки до 3 вересня 2018 року включно. відповідно до даного рішення продовжено повноваження ліквідатора банку Андрія Матвієнка», - додали у Фонді.

Крім того, ФГВ продовжив терміни ліквідації банків «Національний кредит» та «Старокиївський» на один та два роки відповідно.

Виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийняла рішення від 18 серпня 2016 р. № 1555 та № 1554 відповідно до яких продовжено строки здійснення процедури ліквідації ПАТ «Старокиївський банк» на один рік до 18 вересня 2017 року включно та ПАТ «БАНК НАЦІОНАЛЬНИЙ КРЕДИТ» на два роки до 31 серпня 2018 року включно», - додали у прес-службі.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, ліквідацію «АКБ Банку» продовжено вдруге.

Коментарі
Додати коментар