До новин

6 приміщень банку-банкрута «Фінанси та Кредит» здадуть в оренду

29 серпня, 2016
Ліквідація
6 приміщень банку-банкрута «Фінанси та Кредит» здадуть в оренду

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб має намір передати в оренду нежитлові приміщення, що перебувають у власності АТ «Банк «Фінанси і Кредит». Про це повідомляється на офіційному сайті Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, інформує Банкрутство & Ліквідація.

За даними Фонду, йдеться про колишні відділення неплатоспроможного банку у містах Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль, Черкаси та Миргород (Полтавська область). Загалом орендарів шукають для шести об’єктів.

Перший об’єкт – двоповерхова адміністративна будівля загальною площею 795,62 м2, що розташована неподалік історичного центру міста Івано-Франківськ (вул. Галицька, 85). Будівля знаходиться у відмінному стані: приміщення із сучасним ремонтом, оснащені ПК, системами кондиціювання, охоронною та протипожежною сигналізаціями, підключені до систем електро- та водопостачання і опалення.

У Львові в оренду планується передати два об’єкти. Перший – нежитлове приміщення офісного призначення загальною площею 191,4 м2, розташоване в Личаківському районі міста (м. Львів, вул. Б. Хмельницького, 176). Об’єкт займає перший поверх триповерхового будинку та має окремий фасадний вхід.

Другий офіс у Львові, який Фонд має намір передати в оренду, розташовується у центрі міста на перехресті вулиць Хотинська та Городецька (вул. Хотинська, 2). Нежитлове приміщення загальною площею 502,6 м2 перебуває у відмінному стані і має фасадний вхід.

У Тернополі в оренду планують передати офіс загальною площею 95,6 м2, що розташовується по вул. Січових Стрільців, 17. Нежитлове приміщення розміщується на першому поверсі двоповерхового цегляного будинку ХІХ ст., який є пам’яткою архітектури місцевого значення. Колишнє відділення банку також має власний фасадний вхід.

Відділення банку у Черкасах, яке також планують здати в оренду, займає площу 118 м2 та розташовується у центральній частині міста в мікрорайоні Центр (вул. Смілянська, 15). Офіс займає перший поверх будівлі і має окремий фасадний вихід на центральну вулицю. Приміщення у відмінному стані з сучасним ремонтом.

Ще один об’єкт, який планують передати в оренду, - приміщення колишнього відділення АТ «Банк «Фінанси і Кредит» у м. Миргород Полтавської області. Офіс розташовується у центрі міста, за адресою: вул. Гоголя, 104. Приміщення загальною площею 87,7 м2 перебуває у відмінному стані та має фасадний вхід на центральну вулицю.

Наразі, Фонд гарантування вкладів поки що не оприлюднює інформацію, за якою ціною будуть здаватися в оренду ці приміщення, й не розповідає, за якою процедурою буде визначено щасливого переможця-орендаря.

Коментарі
Додати коментар