До новин

"Укрпродукт" прострочив березневі виплати за міжнародним кредитом

15 квітня, 2015
Борги
"Укрпродукт" прострочив березневі виплати за міжнародним кредитом

Компанія "Укрпродукт Груп" не здійснила виплату 300 тис. євро по кредитах Європейського банку реконструкції та розвитку в березні 2015 року через девальвацію гривні.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на Forbes Україна.

Згідно з повідомленням компанії на сайті Лондонської біржі, "Укрпродукт Груп" веде переговори з ЄБРР щодо зміни умов кредиту, очікує досягнення угоди в перемовинах протягом квітня-травня, тому про технічний дефолт через неможливість обслуговувати борг - говорити зарано.

Фінансовий звіт компанії буде опубліковано по завершенню переговорів із ЄБРР.

ЄБРР 2011 року надав компанії кредит на суму 11 млн євро для фінансування заходів із підвищення енергоефективності та зменшення впливів на навколишнє середовище на Старокостянтинівському молочному заводі.

Нагадаємо, "Укрпродукт Груп", за підсумками роботи в січні-червні 2014 року отримала чистий збиток GBP 2,007 млн проти GBP 0,173 млн чистого прибутку за аналогічний період минулого року, виторг компанії зменшився на 30,2% − до GBP 17,237 млн.

"Укрпродукт" - великий український виробник фасованого масла та плавленого сиру. Реалізує товари під торговими марками "Наш молочник", "Народний продукт", "Вершкова Долина", "Молендам".

100% акцій “Укрпродукт груп” належить компанії Ukrproduct Group Limited (Велика Британія).

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, за минулий рік капіталізація українських агрохолдингів суттєво впала, зокрема, капіталізація компанії "Укрпродукт" знизилась на 13%.

Коментарі
Додати коментар