До новин

Ernst & Young проведе аудит збиткової "Укрзалізниці"

15 квітня, 2015
Збитки
Ernst & Young проведе аудит збиткової "Укрзалізниці"

Переможцем конкурсних торгів "Укрзалізниці" щодо закупівлі аудиторських послуг за міжнародними стандартами фінансової звітності стало ТОВ "Ернст енд Янг Аудиторські послуги", заявляє конкурсний комітет.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу перевізника.

ТОВ "Ернст енд Янг Аудиторські послуги" набрало максимальну кількість балів. Серед критеріїв оцінки пакета документів - вартість, якість виконання та умови надання послуг. Документи в найближчі дні будуть оприлюднені на офіційному порталі державних закупівель.

Учасниками торгів були дві компанії: Товариство з обмеженою відповідальністю Аудиторська фірма "ПрайсвотерхаусКуперс (Аудит)", яка оцінила свої аудиторські послуги у 25 млн грн з ПДВ, і Товариство з обмеженою відповідальністю "Ернст енд Янг Аудиторські послуги", комерційна пропозиція якого становила 19,8 млн грн з ПДВ.

Конкурс проводився з метою отримання аудиторських звітів за зведеною фінансовою звітністю "Укрзалізниці" за 2014 і 2015 роки та звіту про огляд проміжної скороченої зведеної фінансової звітності за I півріччя 2015 року, а також для підтвердження фінансових коефіцієнтів, розрахованих "Укрзалізницею", згідно з умовами кредитних договорів, укладених замовником з банками-кредиторами, станом на 31 грудня 2014 р., 30 червня 2015 р., 31 грудня 2015 р.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, "Укрзалізниця" зазнала 7,9 млрд грн збитку від пасажирських перевезень у 2014 році.

Коментарі
Додати коментар