До новин

Ліквідатора Родовід Банку не пустили до приміщення фінустанови у Дніпрі

04 жовтня, 2016
Ліквідація
Ліквідатора Родовід Банку не пустили до приміщення фінустанови у Дніпрі

Невстановлені особи не пропустили уповноважену особу на ліквідацію АТ «Родовід Банк» до приміщення у місті Дніпро, яке передане фінустанові в рахунок виконання зобов’язань.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

«Через перешкоджання невстановлених осіб уповноважена особа Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію «Родовід Банку» 3 жовтня 2016 року не змогла зайти у приміщення у м. Дніпро (вул. Комсомольська, 40б), яке передане банку в рахунок виконання зобов’язань за іпотекою», - розповіли у ФГВФО.

За словами представників фонду, мова йде про нерухомість загальною площею 2,7 тис кв. м. у бізнес-центрі за вказаною адресою. Право банку на цю нерухомість, як іпотекодержателя, неодноразово було підтверджено рішеннями судів (рішенням Господарського суду Дніпропетровської області від 09.11.2015 року та Дніпропетровського апеляційного господарського суду від 14.07.2016 по справі № 904/7893/15).

За фактом перешкоджання у доступі в приміщення уповноважена особа Фонду гарантування подала заяву в Шевченківське відділення Національної поліції у м. Дніпро.

Коментарі
Додати коментар