До новин

Сьогодні СЕТАМ прозвітує про нові напрямки своєї роботи

05 жовтня, 2016
Ліквідація
Сьогодні СЕТАМ прозвітує про нові напрямки своєї роботи

Сьогодні, 5 жовтня, відбудеться прес-конференція керівництва держпідприємства «СЕТАМ» на тему «СЕТАМ освоює нові сфери реалізації майна».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Міністерства юстиції України.

За даними Мін’юсту, на заході будуть присутні заступник міністра юстиції Сергій Петухов, генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов, в.о. заступника директора ДП «НЕК «Укренерго» Ігор Гордієнко.

Під час зустрічі з журналістами керівництво державного підприємства прозвітує про нові напрямки роботи «СЕТАМ» з метою збільшення кількості проданих активів через електронний торгівельний майданчик й наповнення державного бюджету.

Зокрема мова піде про:

- співпрацю з «Укренерго»;

- початок добровільної реалізації майна фізичних та юридичних осіб;

- співпрацю з Фондом державного майна України, початок торгівлі об'єктами «малої приватизації»;

- розширення списку комерційних банків-партнерів, які продають свої непрофільні активи з балансу через його торгівельний майданчик;

- співпрацю з органам місцевого самоврядування.

Захід почнеться об 11:00 за адресою: м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16, ІА «Укрінформ».

Нагадаємо, що СЕТАМ (cистема електронних торгів арештованим майном) - це засіб реалізації арештованого майна через мережу Інтернет. Система працює на всій території України з 2014 року.

Коментарі
Додати коментар