До новин

Стало відомо, хто найактивніше скуповує активи збанкрутілих банків

11 жовтня, 2016
Продаж
Стало відомо, хто найактивніше скуповує активи збанкрутілих банків

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб оприлюднив детальну інформацію про результати аукціонів з продажу активів банків, що ліквідуються.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу ФГВФО.

Дані містяться за посиланням на сайті фонду у розділі «Щомісячні результати продажу активів неплатоспроможних банків». Там розміщено інформацію про торги, проведені упродовж червня-серпня 2016 року. У розрізі лотів вартістю від 1 млн грн наведено інформацію про активи, їхню балансову та оціночну вартість, початкову та ціну продажу. А також, уперше, оприлюднюються дані про покупців активів банків, що ліквідуються.

«Ми вважаємо, що громадськість повинна знати максимальну інформацію про продаж активів банків, що ліквідуються, тому ми публікуємо стартову ціну, і ціну, за якою актив був проданий, і на яких торгах і навіть – дані про те, хто є покупцем», – прокоментувала цю ініціативу директор Департаменту консолідованого продажу та управління активами Юлія Берещенко.

Крім того, в оприлюдненій інформації, що поновлюється на сайті фонду щомісяця, також вказується торгівельний майданчик, який провів результативний аукціон та кількість аукціонів до нього.

Коментарі
Додати коментар