До новин

У регулятора страхового ринку зміниться керівництво

17 жовтня, 2016
Законодавство
У регулятора страхового ринку зміниться керівництво

Члени Президії МТСБУ на засіданні 12 жовтня проголосували за відкликання Юрія Гришана з посади президента бюро, яку він на громадських засадах обіймав з листопада 2014 року.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Форіншурер».

З 7 страховиків-членів 4 проголосувало «за» звільнення, 3 – «проти».

Примітно, що срахове товариство «Іллічівське» (компанію зараз тимчасово очолює Сергій Процик, екс-голова правління СК «Саламандра Україна» та «Маркс.Капітал»), яке голосувало «за», втратило право голосу через наявну заборгованість перед фондом Бюро та було виведено зі складу президії, її місце тимчасово зайняла НАСК «Оранта», яка також проголосувала за звільнення Гришана. Після погашення заборгованості «Іллічівське» знову зможе увійти в президію.

Остаточне рішення президією не прийнято, не дивлячись на результати голосування. До цього Юрій Гришану було запропоновано написати заяву за власним бажанням і виконувати ті ж функції, але в ролі Радника МТСБУ, а 18 жовтня повернутися до цього питання на зборах членів бюро.

Юрій Гришан, який обіймав донедавна посаду директора ст «Іллічівське», був обраний попереднім складом Президії на посаду президента бюро, але після того, як страховики змінили склад Президії, «кадрове» питання» по президенту залишалося відкритим і неврегульованим.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Нацкомфінпослуг хоче спростити порядок виплат за полісами страховиків-банкрутів.

Коментарі
Додати коментар