До новин

Фонд гарантування розпродає офіси і торгові точки у Харкові

18 жовтня, 2016
Продаж
Фонд гарантування розпродає офіси і торгові точки у Харкові

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж одразу кілька об’єктів нежитлової нерухомості у Харкові, серед яких приміщення відділень банків, площі у торгівельних та офісних центрах.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу ФГВФО.

Так, 21 жовтня на електронному майданчику ТОВ «Професіонал» відбудеться аукціон з продажу нежитлових приміщень, що перебувають на балансі ПАТ «Міський комерційний банк». На торги виставляються офісні та торгівельні приміщення загальною площею 982 кв. м у нежитловій будівлі у Харкові за адресою майдан Бугримової, 3. Будівлю було введено в експлуатацію 2007 року. Сьогодні приміщення здаються в оренду під офіси та торгівельні точки.

Стартова ціна лоту – 12,84 млн грн. Детальна інформація про виставлений на продаж актив – у презентації. Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 18 жовтня. Публічний паспорт активу та торгів – за посиланням.

Крім того, найближчим часом будуть оголошені аукціони з продажу ще кількох об’єктів нерухомості у Харкові, що перебувають на балансах неплатоспроможних банків.

Зокрема, мова йде про окремо розташовану будівлю діючого торгівельного комплексу загальною площею 6 181 кв. м. Приміщення знаходиться у середмісті Харкова, неподалік станції метро «Академіка Павлова» за адресою вул. Академіка Павлова, 120. Детальна ілюстрована презентація лоту – за посиланням.

До продажу також готується будівля торгівельного призначення загальною площею 802 кв. м, що знаходиться за адресою вул. Гвардійців-Широнінців, 86. Приміщення активно здаються в оренду під розміщення торгових точок. Ілюстрована презентація активу – за посиланням.

На аукціон планується виставити об’єкт торгівельно-розважального призначення за адресою вул. Гвардійців-Широнінців, 106. Будівля (575 кв. м) розміщується у житловому масиві «Салтівка» Московського адміністративного району, у глибині густозаселеного житлового кварталу. На території знаходиться магазин з кафетерієм. Детальна ілюстрована презентація лоту – за посиланням. Усі три активи перебувають на балансі ПАТ «Всеукраїнський акціонерний банк».

Крім того, на продаж буде виставлено офісне приміщення, що перебуває на балансі АТ «Брокбізнесбанк». Об’єкт площею 1 041 кв. м розміщується у Харкові за адресою Червоношкільна набережна, 16. Раніше у будівлі розташовувалось відділення банку. Інформація про актив – за посиланням.

На продаж у Харкові також планується виставити колишнє відділення ПАТ КБ «Надра». Нежитлова будівля загальною площею 2 109 кв. м розміщується за адресою вул. Лермонтовська, 8.

Коментарі
Додати коментар