До новин

На продаж виставили київську нерухомість банку «Надра» за 140 мільйонів

01 листопада, 2016
Продаж
На продаж виставили київську нерухомість банку «Надра» за 140 мільйонів

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставив на електронні торги цілісний майновий комплекс площею 15,4 тис. грн у центрі Києва, що обліковується на балансі збанкрутілого П «КБ «Надра».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням прес-службу ФГВФО.

За даними фонду, на аукціон чотирма лотами виставлені:

- цілісний майновий комплекс площею 15 391,4 кв. м, що розташований за адресою: м. Київ, вул. Дегтярівська, 25-А;

- квартира за адресою: Дніпропетровська обл., Дніпропетровський р-н, с. Дослідне, вул. Наукова, 27, кв.44, площею 75,2 кв. м;

- два нежитлових приміщення за адресою: Івано-Франківська обл., Богородчанський р-н, смт Богородчани, вул. Грушевського, буд.№2, корп.№1, площею 59,8 та 80,8 кв. м.

Сукупна стартова вартість активів складає 138,8 млн грн. При чому майже вся сума припадає на майновий комплекс у Києві, стартова ціна якого дорівнює 137,7 млн.

Лоти виставляються на торги повторно. Розмір гарантійного внеску для участі в аукціоні становить 10% від початкової ціни продажу лота, але не більше 500 тис. грн. Організатор цих торгів – товарна біржа «Земельна універсальна промислова біржа».

Детальніше про аукціон можна дізнатися за цим посиланням.

Аукціон з продажу активів відбудеться 18 листопада. Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 16 листопада включно.

Коментарі
Додати коментар