До новин

З аукціону підуть кредити, забезпечені комплексом з декорування та матування склотари на Київщині

17 листопада, 2016
Продаж
З аукціону підуть кредити, забезпечені комплексом з декорування та матування склотари на Київщині

6 грудня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами, у забезпечення за якими передано виробниче обладнання та нерухомість заводу декорування та матування склотари на Київщині.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

На торги активи виставляються уперше. ФГВФО виставляє на продаж права вимоги за двома кредитами юрособи, що перебувають на балансі ПАТ «АКБ «Київ». Компанія-позичальник перебуває у процесі банкрутства (ініціатор - ПАТ «АКБ «Київ»), а у минулому займалася декоруванням скляних пляшок. Серед її клієнтів – провідні виробники лікеро-горілчаної продукції в України.

Заборгованість за кредитними договорами, станом на початок серпня 2016 року, склала 154,88 млн грн.

У забезпечення за договорами передано виробниче обладнання та нерухомість заводу декорування скляної тари у м. Бровари, Київської області. Об’єкт має вигідне, як для промислової нерухомості, місцерозташування:  7 км від однієї з основних транспортних автомагістралей, 15 км до межі Києва, 27 км – до центру столиці, 1,5 км – до центру м. Бровари. Територія комплексу та під`їзні шляхи мають асфальтоване покриття. Сьогодні обладнання та споруди заводу передані в оренду та використовуються за призначенням.

Загальна балансова вартість забезпечення орієнтовно складає 16,13 млн грн.

Продаж права вимоги за кредитами, що перебувають на балансі ПАТ «АКБ «Київ» – відбудеться 6 грудня з 10:00 до 12:00 на електронному майданчику товарної біржі «Перша Універсальна біржа «Україна».

Стартова ціна лоту – 17,45 млн грн.

Публічний паспорт активу та торгів – за посиланням. Ознайомитися із матеріалами кредитних справ потенційний покупець може у кімнаті даних після підписання договорів про конфіденційність. Заявки на участь у торгах приймаються до 2 грудня.

Коментарі
Додати коментар