До новин

На продаж виставили кредит банку «Форум», забезпечений нерухомістю у Вінниці

28 листопада, 2016
Продаж
На продаж виставили кредит банку «Форум», забезпечений нерухомістю у Вінниці

9 грудня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом ПАТ «Банк Форум», у забезпечення якого, окрім житлового будинку у Вінниці, передано виробничі приміщення, товари в обороті та земельну ділянку.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

На торги актив виставляється уперше. Стартова ціна лоту – 7,39 млн грн.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитом, що перебуває на балансі ПАТ «Банк Форум». Станом на початок вересня цього року заборгованість позичальника (фізичної особи) склала 20,99 млн грн.

У заставі банку – кілька об’єктів нерухомості у місті Вінниці: житловий будинок, загальною площею 261,4 м2 (вул. Староміська), та виробничі приміщення, загальною площею 5762,7 м2 (вул. Фрунзе). Крім того, у забезпечення за договором передано вільну від забудови земельну ділянку, площею 0,6526 га, яка розташована за адресою Вінницька обл, Вінницький р-н, с. Лука-Мелешківська, вул. Тиврівське шосе.

Детальна інформація про лот – публічні паспорти активу та торгів – за посиланням. Ознайомитися із матеріалами кредитної справи потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Аукціон з продажу прав вимоги за кредитом відбудеться 9 грудня з 10:00 до 15:00 на електронному майданчику товарної біржі «Українська агропромислова».

Заявки на участь у торгах приймаються до 6 грудня включно.

Коментарі
Додати коментар