До новин

Рокитнянському цукровому заводу загрожує ліквідація

05 грудня, 2016
Ліквідація
Рокитнянському цукровому заводу загрожує ліквідація

Господарський суд Київської області 29 листопада 2016 року порушив провадження у справі про банкрутство ПАТ «Рокитнянський цукровий завод».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на відповідну судову ухвалу у справі № 911/3661/16.

Ініціатором банкрутства є саме підприємство.

«До господарського суду Київської області звернулось ПАТ «Рокитнянський цукровий завод» (код ЄДРПОУ 00372434) з заявою про порушення справи про банкрутство у зв'язку з тим, що задоволення вимог основних кредиторів призведе до неможливості виконання грошових зобовязань боржника в повному обсязі перед іншими кредиторами», - йдеться у матеріалах справи.

Боржником до заяви про порушення справи про банкрутство додано докази наявності станом на 11 листопада 2016 року безспірної кредиторської заборгованості на загальну суму 111,623 млн гривень. Також, представники заводу представили суду фінзвітність, згідно якої підприємство є збитковим, а сума боргів перевищує вартість активів. У разі визнання заводу банкрутом, суд відкриє ліквідаційну процедуру.

Розпорядником майна заводу суд призначив арбітражного керуючого Вадима Закорку.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, стартувало банкрутство Пальмірського цукрового заводу.

Коментарі
Додати коментар